Toestel kopen bij Drone Class

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Wist u dat u bij Drone Class ook terecht kunt voor de aanschaf van een drone? Wij bieden daarbij extra voordeel op onze training.

Niet alleen een opleiding

Regelmatig vragen klanten ons om advies bij de aanschaf van een drone. Soms krijgen we zelfs het verzoek om er een te bestellen. Dat laatste kunt u vanaf nu ook zelf doen in onze webshop.

Assortiment

Op basis van onze (opleidings)ervaring met inmiddels meer dan 12.000 klanten weten we behoorlijk goed naar wat soort toestellen particulieren en bedrijven op zoek zijn. De toestellen van DJI hebben we in onze webshop dan ook zo geordend, dat u snel het juiste toestel kunt vinden.

Vragen staan vrij

Ziet u desondanks toch door de bomen het bos niet meer? Laat het ons gerust even weten! Wij geven graag advies. U kunt ons via de livechat snel en gemakkelijk bereiken.

Garantie en reparatie

Op de toestellen van DJI zit standaard twee jaar fabrieksgarantie. Let op, dit geldt niet voor de meegeleverde accu's. Mocht uw toestel ooit gerepareerd moeten worden, dan gebeurt dit via DJI en een reparatiecentrum.

Voordeel bij toestelaankoop

Bij een toestel vanaf 250 gram hoort een EU Dronebewijs. Als vliegschool geven wij u korting op onze training als u een toestel aanschaft. Per toestel bieden wij aantrekkelijke pakketten aan, waar u uit kunt kiezen. Zo wordt het halen van een A1-A3 en/of A2 certificaat, het volgen van vliegles of praktijktraining nog leuker!

Ontdek het zelf en bekijk alle toestellen en pakketten die wij aanbieden.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven