Fotowedstrijd: Maak kans op een DJI Air 3!

Het wordt een spannende septembermaand, want Drone Class organiseert een fotowedstrijd waar jij aan mee kunt doen. Lees in deze blog hoe het werkt en ga aan de slag!

Hoe werkt het?

Fotowedstrijd met drones

Stuur jouw beste foto in op onze fotowedstrijdpagina. De foto moet met een drone vanuit de lucht zijn gemaakt en natuurlijk op legale wijze. De wedstrijd is publiekelijk, wat betekent dat iedereen jouw foto kan zien en dat er op jouw foto kan worden gestemd. De inzendingstermijn sluit op 30 september a.s. Dit is ook de laatste dag dat er nog gestemd kan worden. Wij raden je dus aan om niet te lang te wachten met het insturen van een foto.

Internationaal

De fotowedstrijd is internationaal en wordt tegelijk gehouden op onze verschillende webshops. Dit betekent dat er veel mensen kunnen meedoen. Denk goed na over jouw beste inzending. Zorg voor een opvallende foto die er qua schoonheid echt ‘uitspringt’. Dit kan door bijvoorbeeld voor een bijzondere locatie te kiezen, een goede compositie te bepalen en de foto na te bewerken.

Ga naar de wedstrijd

Plaatsing van de foto

Na inzending kan het even duren, voordat jouw foto verschijnt in de galerij. Drone Class keurt elke foto vooraf en bepaalt dus of deze geplaatst wordt. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd. Zodra een foto is geplaatst, kan er direct gestemd worden. Je kunt jouw vrienden, familie en collega’s vragen om te stemmen. De foto met de meeste stemmen is winnaar van de wedstrijd.

Maak kans op een DJI Air 3 Fly More Combo met RC2 controller

DJI Air 3

In onze review van de DJI Air 3 gaven we al aan dat dit een prima toestel is en de winnaar/winnares van onze fotowedstrijd wordt trotse eigenaar van deze nieuwe drone. In oktober laten we weten wie de fotowedstrijd heeft gewonnen. Voor meer informatie, kijk snel op de fotowedstrijdpagina!

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven