Veel gestelde vragen

 • Is er een jury?

  Ja. Na inzending wordt elke foto door Drone Class eerst handmatig beoordeeld en na goedkeuring pas geplaatst. Daarna kan er op de foto publiekelijk worden gestemd. Wij maken gebruik van een app, die dit faciliteert.

 • Welke foto's zijn toegestaan?

  Alleen foto's gemaakt met een drone vanuit de lucht zijn toegestaan om in te dienen. Elke foto moet tijdens een legale vlucht gemaakt zijn. De dronepiloot is daarom verantwoordelijk voor de inzending. Drone Class kan inzendingen zonder opgaaf van redenen afwijzen en verwijderen. Alle inzendingen op deze pagina kunnen door iedereen worden bekeken.

 • Kan ik meerdere foto's indienen?

  Je kunt één foto vanuit jouw account indienen in deze wedstrijd. Denk goed na welke foto je instuurt!

 • Over het stemmen

  Drone Class houdt het proces van stemmen in de gaten. Als wij verdachte activiteiten zien (zoals heel vaak op jezelf stemmen of andere zaken die kunnen duiden op fraude) dan wordt de inzending zonder waarschuwing verwijderd.

 • Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

  De wedstrijd eindigt op 30 september 2023. De foto met de meeste stemmen is de winnaar van deze wedstrijd. Indien er sprake is van een gelijke stand (dat wil zeggen dat er meerdere inzendingen zijn met het hoogste aantal stemmen), zal Drone Class één winnaar kiezen uit deze foto's. De uitslag wordt via onze blog bekend gemaakt in oktober. Wij nemen daarna met de winnaar/winnares contact op.