Drone Class Ops Center

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Surveillance en inspectievluchten vanuit de meldkamer? Dit gaan we mogelijk maken met Ops Center. Een volledige B2B oplossing.

DJI Dock bij Drone Class

In de eerste week van augustus 2023 is de DJI Dock in bedrijf gegaan. Deze geavanceerde drone-in-a-box oplossing is bij ons nu helemaal klaar voor gebruik. De DJI Dock zet een indrukwekkende standaard neer voor afstandsvluchten buiten het eigen zicht van de piloot.

Bedrijfsterreinen, industrie en afgelegen gebieden

Overal waar frequent en/of snel gesurveilleerd en geïnspecteerd moet worden, biedt de drone u extra ogen vanuit de lucht. Elke missie is vanuit de meldkamer in te starten en live te volgen. We maken gebruik van een drone-in-a-box oplossing met de DJI M30T als toestel en FlightHub 2 software.

Leer meer over de dronebox op ons platform Dronebox.nu en ontdek alle mogelijkheden voor jouw organisatie.

Organisatie

Om te kunnen vliegen regelen we uw autorisatie bij de luchtvaartinspectie. Hier hebben wij in samenwerking met AirHub een oplossing voor bedacht, die wij als vliegschool eerst zelf zullen realiseren. Dit is het beste bewijs voor onze klanten dat BVLOS vluchten in Nederland mogelijk zijn.

Mens

Alle benodigde opleiding en training worden via ons ingepland en verzorgd. Dit start met de Basisopleiding Specifieke categorie en vervolgopleiding Specific endorsement modules. Wij trainen u in het gebruik van de drone-in-a-box: het creëren van missies en het uitvoeren van operaties.

Machine

Wij maken een plan met visualisatie voor de inrichting van uw eigen Ops Center en leveren tevens alle benodigde hardware en software. De drone-in-a-box wordt door een erkende installateur geïmplementeerd en onderhouden. 

Vraag de brochure aan

Op onze corporate site vindt u de Ops Center pagina waar u meer informatie in de vorm van een brochure kunt aanvragen.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven