Drone Class bouwt verder uit

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Ook in 2022 werken wij vanuit Drone Class aan ons bedrijf en assortiment. In deze blog een kort overzicht.

Update website

We hebben enkele pagina's in onze webshop aangepast naar aanleiding van de laatste inzichten en mogelijkheden op UX-gebied. Zo vindt u vernieuwde collectiepagina's voor de open categorie en specifieke categorie.

Specific endorsement modules

Voor operaties in de specifieke categorie met een hoger SAIL niveau (III t/m VI) moet de dronepiloot extra worden opgeleid. Denk aan nachtvluchten, het overvliegen van een mensenmenigte en transport van goederen. EASA heeft de zogenaamde specific endorsement modules voorgeschreven, die wij in het najaar van 2022 gaan aanbieden. U kunt dit beschouwen als een vervolg op de basisopleiding in de specifieke categorie. De productpagina kunt u alvast eens bekijken.

Recurrent training

Als geautoriseerd bedrijf moet u elk jaar het kennispeil van de piloot/piloten op peil houden. Hiervoor bieden wij een handige oplossing: Recurrent training. Deze training komt uit in september en kunt u nu alvast bestellen. Wij hebben het voor u extra aantrekkelijk gemaakt om deze training af te nemen.

Ops Center

Voor korte BVLOS afstandsvluchten met als doelgroep security/first responders, bouw-infra en de energiesector bieden wij een volledige B2B oplossing aan. Een drone-in-a-box, software, autorisatie en opleiding. Lees meer hierover en vraag een brochure aan.

Onderneming

Gezien onze toestelverkoop en plannen om Ops Centers mogelijk te gaan maken in Nederland, is dit het moment om scheiding aan te brengen tussen onze opleidingsactiviteiten en verkoop van goederen. Dit laatste brengen wij onder in een andere onderneming. Voor u als klant verandert er eigenlijk weinig. Het team van Drone Class blijft voor u klaar staan.

Meer bij Drone Class in het najaar

Nu de zomer een feit is, kijken wij alvast vooruit naar het najaar. Wij hebben voor al onze klanten een leuke, mooie verrassing die we nog heel even geheim houden... In het najaar doen we een aankondiging.

Namens ons team, dat inmiddels is uitgebreid, wensen u een fijne zomerse periode toe. In juli en augustus kunt u voor vragen gewoon bij ons terecht.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven