Activiteiten Plus voorjaar 2024

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Haal je drone straks weer te voorschijn! Drone Class Plus is al sinds een jaar hét abonnement voor enthousiaste dronepiloten. Wij combineren in Plus toegankelijke online cursussen met fysieke activiteiten, waarbij je zelf kunt vliegen en andere dronepiloten ontmoet.

Samen vliegen

In januari 2024 gaan wij op zaterdag weer samen met Plus leden een middag vliegen op onze oefenlocatie in Duiven. Neem je eigen drone mee of vlieg met een van onze toestellen. Zo kun je bijvoorbeeld de DJI Avata of Mavic 3 Enterprise uitproberen.

Themamiddag BVLOS / DJI Dock

Onze themamiddagen zijn perfect om kennis te maken met professioneel vliegen of bepaalde aspecten uit de onbemande luchtvaart. In februari 2024 staat het thema BVLOS centraal, een niche waarin wij zeer actief zijn. Je kunt onder andere onze DJI Dock in bedrijf zien.

Excursie

Nóg een reden om je drone actief te gebruiken. Wij organiseren namelijk excursies voor Drone Class Plus leden. In het nieuwe jaar gooien wij er een schepje bovenop: We bieden je de unieke mogelijkheid om samen met ons in Amsterdam aanwezig te zijn bij een drone operatie. Door ons opgeleide piloten gaan daar vliegen.

Drone fotografie en videografie

Zoals gezegd heeft Plus ook een online component. Wij hebben voor jou uitgebreide lessen klaar staan over drone fotografie en videografie. Door middel van korte, heldere presentaties en videotutorials leer je alles over het maken en bewerken van opnames. De lessen zijn bedoeld voor beginners, die nog weinig tot geen ervaring hebben met foto- en videografie.

In de cursus fotografie en videografie komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Eerste paar valkuilen (en oplossingen)
  • Gouden driehoek (incl. belichting)
  • Camera instellingen
  • Toestelkeuze
  • Compositie mogelijkheden
  • Opbouw van een video
  • Nabewerking in Adobe Lightroom (CC) en Premiere Pro

Probeer Drone Class Plus gratis uit

Enthousiast geworden? Via deze link krijg je één maand gratis toegang tot alle cursussen en fysieke activiteiten. Sluit je nu aan bij onze community.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven