Excursie Het Gezicht van Nijmegen

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Afgelopen zaterdag organiseerden wij een excursie voor Drone Class Plus leden. 

Het Gezicht van Nijmegen

Nijmegen is één van de oudste nederzettingen in Nederland. Op het stadseiland Veur-Lent staat sinds 2020 een enorm beeld van een Romeins masker, gemaakt door kunstenaar Andreas Hetfeld. Romeinse soldaten zouden dergelijke maskers ooit gedragen hebben. Door het masker heen kun je de omgeving zien en is daarmee een mooie verwijzing naar de geschiedenis van de stad.

Eilandje in de Waal

Het Gezicht is te vinden op een unieke locatie, dat een fantastisch uitzicht biedt op de oude Waalbrug, het stadscentrum en omgeving.

Waalbrug Nijmegen

Community voor dronepiloten

Met een aantal van onze Drone Class Plus leden gingen we aan de slag om dit alles in beeld te brengen. Onder het genot van een hapje en een drankje op het terras werd er nagepraat. Gedurende het kalenderjaar organiseren we dit soort leuke activiteiten om piloten bij elkaar te brengen.

Café de Zon in Veur-Lent

Drone Class Plus

Met Drone Class Plus bent u verzekerd van interessante (online) cursussen, zoals fotografie, videografie en visuele inspecties. Daarnaast organiseren wij voor dronepiloten fysieke activiteiten, zoals deze excursie. Ontvang de eerste maand gratis en kom in het najaar naar de volgende afspraak.

Probeer Drone Class Plus de eerste maand gratis uit.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven