Drone Class Plus: Samen vliegen

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Vanmiddag hebben wij met een groepje Drone Class Plus leden afgesproken om samen te vliegen in de buurt van ons kantoor in Duiven. Hieronder vindt u een sfeerimpressie.

Neem uw eigen toestel mee

Zo'n middag is ideaal om uw eigen toestel af te stoffen en aan het werk te zetten, buiten. Vandaag hadden we geluk met het weer!

Probeer een toestel uit!

Vanuit Drone Class hadden we een DJI Mavic 3 Cine en DJI Avata meegenomen. Met name de Avata was erg in trek om even (met goggles) uit te proberen!

Winnaar Give Away actie

Vanmiddag ook aanwezig was de winnaar van onze afgelopen Give Away actie. Menno mocht een Mavic 3 Classic in ontvangst nemen en kon er meteen even mee vliegen.

Excursie

Samen vliegen is erg leuk en gezellig. U leert andere piloten kennen, u kunt uw vragen kwijt aan ons en veilig oefenen. Om onze eigen oefenlocatie (oneindig groot weiland) af te wisselen, willen we later in het voorjaar een excursie inplannen, die leuk is voor het maken van een foto of video. Wordt vervolgd!

Volgende afspraak

Ben je Drone Class Plus lid? Dan kun je je direct aanmelden. De volgende keer Samen vliegen organiseren we in april 2023.

Drone Class Plus

Met Drone Class Plus bent u verzekerd van interessante (online) cursussen, zoals fotografie, videografie en visuele inspecties. Daarnaast organiseren wij voor dronepiloten fysieke activiteiten, zoals deze vliegmiddag. Ontvang de eerste maand gratis en kom in april naar de volgende vliegafspraak.

Probeer Drone Class Plus de eerste maand gratis uit.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven