Winnaar Fotowedstrijd 2023

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Afgelopen september organiseerden wij een fotowedstrijd. De deadline is inmiddels verstreken en in deze blog maken wij de winnaar van de wedstrijd bekend.

Inzendingen

Allereerst zijn wij aangenaam verrast door de hoeveelheid deelnemers en prachtige bijdragen, die zijn geupload. Veel inzendingen combineren compositie, kleur en ruimte tot prachtige luchtfoto’s.

Een aantal inzendingen met de namen van de betreffende deelnemers.

Ook veel landschappen zijn er gefotografeerd.

Wedstrijdverloop

We hebben in de afgelopen weken vele inzendingen ontvangen. Gedurende de wedstrijd heeft de jury een paar keer ongeldige stemmen in mindering gebracht. Wij merkten dat bots probeerden om stemmen ongevraagd toe te voegen. Daarom waren we genoodzaakt om een social login te vragen voor het uitbrengen van stemmen.

Winnaar

Het doel om de fotowedstrijd te winnen was het activeren van vrienden, familie en collega’s om zo veel mogelijk geldige stemmen te verzamelen. Dit is Fabrizio uit Italië het beste gelukt.

Na controle en verificatie door de jury is Fabrizio de winnaar van deze fotowedstrijd. Gefeliciteerd! Wij nemen met de winnaar contact op voor het toesturen van de DJI Air 3 RC-2 Fly More Combo.

Wij bedanken alle inzenders zeer hartelijk voor het meedoen!

Sander Welgraven

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sander is een ervaren dronepiloot met drone racen als achtergrond. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Graag maakt hij de mooiste opnames met de DJI Avata 2 en Mavic 3 Cine als favoriete toestellen.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven