Praktijktraining Video

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

In samenwerking met VibeTeaser biedt Drone Class praktijktraining aan gericht op video.

Video als drone toepassing

Voor content makers die nieuw zijn met drones (en/of montage) bieden wij een korte praktijktraining aan van vier uur, waarin het maken van drones shots en het leren monteren van deze shots in Adobe Premiere centraal staan.

Opzet praktijktraining

Spreekt het bovenstaande u aan? We nodigen u uit om deel te nemen en met ons naar een mooie locatie in de buurt van ons kantoor af te reizen. Ter plekke maken we verschillende shots en leert u over camera instellingen, het gebruik van filters en een paar cinematische technieken.

De training is onder begeleiding van Sander Welgraven (VibeTeaser). Hij werkt niet alleen voor Drone Class, maar heeft ook zijn eigen videoproductiebedrijf.

De opzet van de training is als volgt:

  • Twee uur vliegles op locatie
  • Twee uur montage in Adobe Premiere op ons kantoor

Voorkennis

U hoeft voor deze praktijktraining geen ervaring te hebben als drone piloot, hoewel wij de opleiding voor het EU Dronebewijs wel aanbevelen. Deze training zorgt ervoor dat u uw drone operatie begrijpt, zelf kunt plannen en uitvoeren.

Kosten, faciliteiten en aanmelding

De introductieprijs voor deze praktijktraining bedraagt 399 euro, inclusief btw. Om een training door te laten gaan zijn er minimaal twee deelnemers vereist. Dit is ook het maximum aantal, zodat Sander alle aandacht heeft voor uw vragen.

U neemt uw eigen laptop met Adobe Premiere mee naar de training. Drone Class zorgt voor de trainingsruimte, de vlieglocatie, een oefentoestel (Mavic 2 Pro) en een lunch.

Aanmelden kan door met ons contact op te nemen voor een korte intake. De eerste training wordt gepland in november 2021.

Over Sander Welgraven

Sander Welgraven is RPA-L piloot en oud-Nederlands kampioen drone racen en weet als geen ander hoe je drones moet instellen en besturen. Hij werkt met verschillende software, waaronder Adobe Premiere, die wij in deze praktijktraining gebruiken.

Sander Welgraven

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sander is een ervaren dronepiloot met drone racen als achtergrond. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Graag maakt hij de mooiste opnames met de DJI Avata 2 en Mavic 3 Cine als favoriete toestellen.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven