Praktijktraining Inspectie

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Vanaf nu biedt Drone Class ook praktijktraining aan gericht op inspectie.

Inspectie als drone toepassing

Voor beheerders van gebouwen, gebieden en projecten bieden wij een korte praktijktraining aan van circa drie uur, waarin het uitvoeren van visuele inspecties met behulp van drones centraal staan.

Vooraf komen wij graag met u in contact voor het vaststellen van de doelen.

Opzet praktijktraining

Spreekt het bovenstaande u aan? We nodigen u uit om deel te nemen en met ons naar een locatie in de buurt van ons kantoor af te reizen. Ter plekke maken we verschillende foto's en leert u over camera instellingen en het uitvoeren van een geautomatiseerde vlucht.

De training is onder begeleiding van Sander Welgraven. Hij werkt met diverse toestellen en apps, zoals Drone Deploy en Hammer Missions.

De opzet van de training is als volgt:

  • Anderhalf uur vliegles op locatie
  • Verwerking van de foto's in een rapportage op ons kantoor

Voorkennis

U hoeft voor deze praktijktraining geen ervaring te hebben als drone piloot, hoewel wij de opleiding voor het EU Dronebewijs wel aanbevelen. Deze training zorgt ervoor dat u uw drone operatie begrijpt, zelf kunt plannen en uitvoeren.

Kosten, faciliteiten en aanmelding

De introductieprijs voor deze praktijktraining bedraagt 449 euro, inclusief btw. Om een training door te laten gaan zijn er minimaal twee deelnemers vereist. Dit is ook het maximum aantal, zodat Sander alle aandacht heeft voor uw vragen.

U neemt uw eigen laptop mee naar de training. Drone Class zorgt voor de trainingsruimte, de vlieglocatie, een oefentoestel (Mavic 2 Enterprise Advanced) en een lunch.

Aanmelden kan door met ons contact op te nemen voor een korte intake. De eerste training wordt gepland in maart 2022.

Over Sander Welgraven

Sander Welgraven is RPA-L piloot en oud-Nederlands kampioen drone racen en weet als geen ander hoe je drones moet instellen en besturen. Hij werkt met verschillende apps, die wij in deze praktijktraining gebruiken.

Ops Center

Een volledige B2B oplossing voor surveillance en inspectievluchten.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven