Plus: Dronefotografie

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Dit voorjaar is Paul Beckers, eigenaar van Kwestie van Lef drukkerij, te gast bij Drone Class om je mee te nemen in dronefotografie.

Boekpresentatie

Paul Beckers presenteert zijn boek "Nijmegen van boven''. Een indrukwekkende uitgave met maar liefst 1050 adembenemende foto's van Nijmegen. Neem een kijkje in de achterstraten, langs de kaden en over de daken, kortom ervaar de stad en omstreken.

Excursie (aansluitend op de boekpresentatie)

Gewapend met tips & tricks van Paul keren wij samen met hem terug naar Veur-Lent, het stadseiland waar hij vele foto's van heeft gemaakt. Het is een reprise van onze excursie van vorig jaar. Onder begeleiding van Paul leer je handmatige instellingen te gebruiken bij het maken van opnames aldaar: de Waalbrug, het stadslandschap aan de rivier de Waal en het kunstwerk 'Het gezicht van Nijmegen'.

Leer meer over dronefotografie

Naast fysieke activiteiten zoals de themamiddag met Paul Beckers staan er in onze digitale leeromgeving uitgebreide cursussen met slides en video tutorials klaar om foto's en video's te maken met drones en software (Adobe Lightroom CC, Premiere). Zo kun je als beginner rustig op je eigen tempo verder leren.

Lidmaatschap

Bij Drone Class Plus werken we met een jaar- en maandabonnement. Een jaarabonnement is het voordeligst. Je bent dan twaalf maanden lid voor vijftien euro per maand. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Weet je nog niet zo goed hoe lang je lid wilt blijven van onze community, dan kun je kiezen voor een maandabonnement. Na drie maanden kun je je abonnement opzeggen.

Je ontvangt, hoe dan ook, de eerste maand gratis bij Drone Class Plus!

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven