Op weg naar het EU Dronebewijs

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Vanaf 1 januari a.s. beginnen we bij Drone Class met het aanbieden van het EU Dronebewijs in Nederland. In deze blog meer informatie over de aanloop naar deze startdatum.

Het EU Dronebewijs

Wij gaan u opleiden voor het EU Dronebewijs. Met een comfortabele digitale leeromgeving, snelle service en online examens.

November 2020

Wij gaan stoppen met het aanbieden van ROC-light. Tot eind oktober a.s. kunt u, als bedrijf of ondernemer, nog een online of klassikale opleiding bestellen. In november vinden de laatste trainingen en examens plaats. 

December 2020

Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen als eerste de mogelijkheid om zich aan te melden voor het EU Dronebewijs. U betaalt vooraf en krijgt toegang op 31 december a.s., maar uw plaats in Online Leren is alvast gereserveerd.

Bij de RDW kunt u uzelf als drone piloot registreren (23 euro kosten per jaar).

Januari 2021

U kunt het EU Dronebewijs bestellen! Volg online de modulen en haal zelf het online examen voor het basiscertificaat. Eind januari kunt u op voor het schriftelijk examen A2. Bij de RDW vraagt u uw certificaat aan (10 euro kosten per certificaat).

Daarnaast starten onze speciale vlieglessen, die u helpen bij zelftraining.

Voorjaar 2021

U kunt het EU Dronebewijs ook in de vorm van een klassikale training volgen, wat betekent u, naast online zelfstudie, les krijgt van een trainer. Deze training kan met vliegles worden gecombineerd. Interesse? Neem met ons contact op.

 

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven