Drone Class traint 10.000 klanten

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

In 2021 heeft Drone Class 10.000 klanten in Europa opgeleid voor vliegen in de open en specifieke categorie. Hiermee is Drone Class het eerste Nederlandse opleidingsbedrijf dat deze bijzondere mijlpaal heeft bereikt.

Erkende vliegschool voor online drone opleiding

Drone Class is sinds 2018 actief in de drone industrie en is een gespecialiseerde opleider voor drone piloten. Sinds 2020 is Drone Class door de ILT erkend als vliegschool en in hetzelfde jaar volgde de aanwijzing vanuit het ministerie om op te leiden voor de open en specifieke categorie. Op dit moment wordt er online lesgegeven en geëxamineerd in vier verschillende talen: Duits, Engels, Italiaans en Nederlands.

Specifieke categorie

Naast online opleidingen verzorgt Drone Class (praktijk)opleiding voor de specifieke categorie. De aanvraag voor de exploitatievergunning wordt in dit traject geregeld door AirHub en in co-productie met AirHub ontvangen klanten bij Drone Class een online compliance training om hun operationeel handboek goed te leren begrijpen.

Vertrouwen in de toekomst

Drone Class ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Door het groeiende aantal mogelijkheden met drones komt er steeds meer belangstelling vanuit bedrijven en organisaties voor onbemande luchtvaart. Daar wordt met praktijktraining, vlieglessen en recurrent training verder op ingespeeld.

Tijdelijke actie

Om de mijlpaal van 10.000 klanten te vieren biedt Drone Class tijdelijk 20% korting op het volledige assortiment. Profiteer via couponcode DRONECLASS20 en bestel uw training.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven