Drone Class Plus

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Met Drone Class Plus introduceren wij een abonnement met interessante cursussen, live events en extra voordeel voor nieuwsgierige dronepiloten in Nederland.

Mooi voordelig aanbod van cursussen

Drone Class Plus trapt af met drie gebundelde online cursussen op het gebied van fotografie, videografie en visuele inspecties. Deze cursussen zijn zeer toegankelijk voor beginnende en licht-gevorderde dronepiloten. U voelt direct motivatie om uw toestel meer te gaan gebruiken.

'Plus' maakt deel uit van onze langetermijnversie als vliegschool. Wij werken daarom continu door aan ons lesmateriaal. Zo vindt u ook uitgebreide documentatie in Plus, met praktische tips voor dronepiloten en overzichten van uitgebrachte toestellen.

Drone Class Plus biedt u veel voordeel ten opzichte van het los aanschaffen van onze nieuwe cursussen. Alles wat u nodig heeft, zit in uw abonnement.

Niet alleen online, maar ook samen offline

In je eentje vliegen is ook maar alleen. Soms kan het leuk zijn om samen met anderen te vliegen. Zo kun je simpele, praktische zaken aan elkaar vragen en leer je andere dronepiloten kennen. Wij gaan dit soort momenten faciliteren. Naast 'kom-bij-elkaar-om-te-vliegen' afspraken staan er ook workshops op de kalender. Zo leert u bijvoorbeeld operators kennen (die in de specifieke categorie vliegen) en gaan we leren FPV vliegen.

Probeer het uit!

U kunt Drone Class Plus eerst 14 dagen uitproberen, met recht op teruggave van het aankoopbedrag. Daarna gaat u verder met ons programma, dat minimaal drie maanden lang duurt. Een maandabonnement is na deze drie maanden maandelijks opzegbaar. Een jaarabonnement duurt twaalf maanden en is nog voordeliger geprijsd.

Als klap op de vuurpijl ontvangt u tijdelijk de eerste maand 100% korting op uw lidmaatschap. U maakt ook nog eens kans op een DJI Mavic 3 Classic of DJI Avata (met FPV controller 2). 

Wacht daarom niet langer en abonneer nu op Drone Class Plus.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven