Drone Class Plus: Activiteiten

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Drone Class Plus is het eerste abonnement voor dronepiloten in Nederland, dat gericht is op het gebruik maken van drones in de praktijk.  

Drone Class Plus

Met het Drone Class Plus abonnement haalt u namelijk alles uit uw drone. Naast interessante online cursussen op het gebied van fotografie, videografie en visuele inspecties, creëren wij een community waarvoor verschillende fysieke activiteiten worden georganiseerd.

Community

Dit is onze groeiende groep Plus leden. Aan diversiteit in deze groep geen gebrek: er doen zowel recreatieve als professionele vliegers aan mee. Onder de professionele dronepiloten zijn zowel startende als ervaren operators vertegenwoordigd. Aan ons de taak om iedereen zo veel mogelijk gelegenheid te bieden om met elkaar in contact te komen, met natuurlijk 'drones' als directe aanleiding.

Een kort overzicht van onze live events:

Online vragenuurtjes

Elke maand staan Sander en Sem voor u klaar om vragen te beantwoorden over drones in het algemeen (Sander) en de specifieke categorie (Sem). Dit doen we online via Microsoft Teams. Aanmelden kan eenvoudig in onze digitale leeromgeving.

Samen vliegen

Samen met andere abonnees en het team van Drone Class vliegen we gezellig met eigen meegebrachte toestellen in het weekend. Een mooie gelegenheid om eens verschillende drones aan het werk te zien en om over drones te praten.

Drone Class Plus middag

Afwisselende themamiddagen met gastsprekers. De eerste bijeenkomst heeft als thema: Een succesvol dronebedrijf starten. Deze staat gepland voor februari a.s. Binnenkort maakt u kennis met onze eerste expert!

Netwerk

Om contact met elkaar te houden en andere dronepiloten te leren kennen faciliteren wij een aantal speciale momenten per jaar. Hadden wij al verteld dat er op ons kantoor een BBQ wordt aangestoken?

Onze agenda

Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk voor onze leden.

Door te kiezen voor een maandabonnement bent u minimaal drie maanden lid van Drone Class Plus. In deze drie maanden kunt u bovenstaande activiteiten uitproberen. Onze agenda zorgt er elk kwartaal weer voor dat u mee kunt doen.

Probeer Drone Class Plus de eerste maand gratis uit.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven