Winactie Drone Class

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Misschien al gezien, onze winactie? Deze is op Black Friday gestart en duurt nog tot en met Oudejaarsavond 2022. In deze blog leggen we het uit.

Winactie uitgelegd

Door in een van onze webshops te bestellen, in de periode 25 november tot en met 31 december a.s., maakt u kans op een DJI Mavic 3 Classic of DJI Avata. Na uw bestelling doet u automatisch mee. 

In januari trekken wij één winnaar voor de Classic en één winnaar voor de Avata. Beide winnaars maken wij daarna via onze blog bekend.

Laten we de twee toestellen eens aan u voorstellen:

DJI Mavic 3 Classic

De Mavic 3 Classic is de budgetversie van de Mavic 3 en nu al geliefd bij dronepiloten. Dankzij de Hasselblad camera kunt u mooie, scherpe foto's en droneshots maken. Een meer dan waardige opvolger van de Mavic 2 Pro.

DJI Avata

Voor drone racers een interessante opvolger van de DJI FPV. De Avata biedt u een geweldige first person view ervaring. De motion remote controller werkt prima. Ter volledigheid leveren wij er een DJI FPV controller 2 bij.

EU Dronebewijs

Voor zowel de DJI Mavic 3 Classic als DJI Avata heeft u alleen het basiscertificaat A1-A3 nodig. Vergeet ook niet een exploitantnummer bij de RDW aan te vragen.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven