Welkom bij EU Dronebewijs

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Het is zo ver! Drone Class heeft een online platform geopend voor uw dronebewijs, opleidingen, vlieglessen en teambuilding met drones.

Blik op de toekomst

De naam 'EU Dronebewijs' is gekozen met het oog op 31 december 2020. Vanaf deze dag moeten particulieren en ondernemers een verplicht dronebewijs halen voor vliegen in de open categorie. Via dit platform informeren wij u. Straks kunt u ook een online opleiding volgen. Hiermee kunt u zich voorbereiden op het examen.

Actuele opleidingen

Als u beroepsmatig wilt vliegen met drones, dan heeft u nu ook al behoefte aan een theorie opleiding. Naast theorie opleidingen kunt u - vanaf medio augustus - ook professionele vlieglessen volgen. Dat raden wij echt aan. Wij leren u een drone besturen in GPS, ATTI en/of Manual mode.

Advies

Werkt u voor een bedrijf, gemeente of school en wilt u beroepsmatig met drones aan de slag? Drone Class staat u graag bij met advies. Van onafhankelijk advies over de aanschaf van drones tot een opleidingsplan om medewerkers klaar te stomen voor vluchten en het regelen van de administratie.

Maatwerk

Wij zijn niet vies van maatwerk. Integendeel zelfs. Heeft u extra of andere wensen, dan u op onze productpagina's leest? Geen probleem, neem gerust met ons contact op.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen