Partner: Blue Dragon

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Zie je straks online onze ads voorbij komen? Een opvallende campagne over drones? Dan zijn deze bedacht en ontwikkeld door Blue Dragon, waar wij sinds kort intensief mee samenwerken.

Blue Dragon

De Blue Dragon Group is een full-service online-marketingbureau gevestigd in 's-Hertogenbosch. Er wordt gewerkt vanuit een sterke toekomstvisie met inzet van alle mogelijke tools. Het resultaat? Zoals zij zeggen: And then you spit fire! 

Samenwerking

Samen met Blue Dragon creëren wij een digitale marketingstrategie voor de Nederlandse en Duitse markt. Daaruit volgen dan nieuwe campagnes, die u vast en zeker gaat opmerken. Niet alleen zal onze naamsbekendheid hierdoor een positieve boost krijgen, maar we zullen ook beter in staat zijn om ons online te onderscheiden van andere drone opleiders.

Toekomst

Blue Dragon maakt regelmatig gebruik van content dat vanuit de lucht is geschoten. Ook zij zien dus de mogelijkheden én ons als vernieuwende opleiders in de drone industrie.

Reden om samen te toosten op een succesvolle samenwerking en toekomst.

Sander Welgraven

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sander is een ervaren dronepiloot met drone racen als achtergrond. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Graag maakt hij de mooiste opnames met de DJI Avata 2 en Mavic 3 Cine als favoriete toestellen.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen