Opleidingsaanbod bij Drone Class

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

In het komend jaar leiden wij weer nieuwe bedrijven, gemeenten, scholen en ook particulieren op voor verschillende certificaten en doeleinden. Tijd voor een kort overzicht.

Open categorie

Het EU Dronebewijs, de opleiding voor elke drone piloot die gaat vliegen met toestellen vanaf 250 gram. is sinds afgelopen maandag beschikbaar als pre-order. Ontdek de beste digitale leeromgeving en vele gratis extra's.

Specifieke categorie

Voor bedrijven en piloten die de meer risicovolle operaties uitvoeren (zoals vliegen met zwaardere toestellen in bebouwing of in havens en no-fly zones) is er een nieuwe basisopleiding. Je haalt daarin zowel een theorie als een praktijkexamen. Er is geen apart vliegbewijs meer voor piloten.

In onze opleiding komen de SORA, STS en PDRA uitgebreid aan bod.

Operaties onder de nationale wet- en regelgeving

Voor state actors (overheid, hulpdiensten enz.) die niet onder de nieuwe EU regels willen of kunnen opereren is de oude RPA-L opleiding nog steeds beschikbaar. Onlangs is onze erkenning hiervoor door de ILT verlengd met twee jaar.

20% korting op vliegles

Als u, naast theorie, op zoek bent naar het onder begeleiding beter leren kennen van uw toestelbesturing en mogelijkheden, dan biedt Drone Class u een mooie korting op uw vliegles.

Korting op de WA verzekering bij Flight Deck

Onbeperkt aantal toestellen op één polis? Zowel zakelijk als privé vliegen? En nu ook via Drone Class 20 euro korting op de poliskosten? Bestel uw opleiding bij ons en u ontvangt een couponcode voor de verzekering bij Flight Deck.

Sander Welgraven

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sander is een ervaren dronepiloot met drone racen als achtergrond. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Graag maakt hij de mooiste opnames met de DJI Avata 2 en Mavic 3 Cine als favoriete toestellen.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen