Online Leren wordt vernieuwd

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

In aanloop naar het EU Dronebewijs treffen wij achter de schermen voorbereidingen om u straks zo goed mogelijk te kunnen opleiden. In deze blog maakt u kennis met onze digitale opleiding.

Digitale leeromgeving 

Sinds de start van onze opleidingen in 2018 maken wij gebruik van het iSpring LMS en dat bevalt nog steeds heel goed. Omgedoopt in 'Online Leren' kunt u hier door middel van zelfstudie leren voor het theorie examen.

Nieuw in Online Leren

Meer overzicht. Dat is de samenvatting van onze upgrade. De afbeeldingen die u hieronder ziet zijn tijdelijk nog in het Engels.

Allereerst gaat de lay-out de schop. De 'oude' zwarte linkerzijbalk met het menu wordt vervangen door een horizontaal menu met vernieuwde profielpagina.

Omdat er verschillende opleidingen in het EU Dronebewijs zitten en wij ook RPA-L theorie aanbieden, maken wij het visueel duidelijker welke cursus(sen) u moet volgen. Onder elke cursus zit vervolgens een leerpad met modulen die u stap voor stap kunt afwerken.

Het tempo en de volgorde van de modulen bepaalt u nog steeds zelf en wij doen een logische, afwisselende leerroute als suggestie om mee te starten. Verder komen er nieuwe badges en een nieuw puntensysteem, zodat u zichzelf kunt uitdagen tijdens het leren.

Snelheid en privacy

De servers waarop onze digitale leeromgeving staat worden gehost vanuit Frankfurt in Duitsland. De gegevensverwerking vindt in de EU en volgens de AVG plaats.

Reacties

Uit onze evaluaties blijkt dat deelnemers Online Leren een prettige, duidelijke en mooie leeromgeving vinden. Een aantal scholen is zelfs zo enthousiast dat ze zich aan het oriënteren zijn op gebruik van iSpring voor hun eigen curriculum.

Multiplatform

Online Leren is te gebruiken op de computer, laptop en smartphone. Gebruik hiervoor de gratis iSpring app, beschikbaar op Android en iOS

Service

De digitale leeromgeving laat u op comfortabele wijze studeren. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u deze zowel binnen Online Leren als daar buiten (via e-mail) aan ons stellen. Wij modereren actief de vragen die binnenkomen.

Met Online Leren kunt u straks comfortabel en snel aan de slag om uw opleiding te volgen.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen