Onderwijsconferentie Drones

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Drone Class organiseert een landelijk event voor scholen met verschillende keynotes en workshops. Welkom bij de Onderwijsconferentie Drones 2019 in Arnhem.

Wiebe de Jager

Dronewatch is een van de bekendste sites gespecialiseerd in drone nieuws. Oprichter Wiebe de Jager geeft een Drone Update 2020, op maat gemaakt voor het onderwijs.

Anne Topma

TechniScience is onderdeel van Heutink, dat 75% van alle middelbare scholen in Nederland bedient met methoden, hulpmiddelen en meubilair. Anne Topma zal vertellen over zijn ervaringen met drones in de klas, waaronder een leerlijn met de Tello Edu.

Youri van Helden

AceCore Technologies is een trotse, Nederlandse drone bouwer die innoveert door krachtige, redundante drone systemen te bouwen. Youri van Helden neemt u mee in de wereld van de drone industrie.

Workshops

Er zijn workshop over de Tello, ROC-light, het bouwen van drones in de klas en RPA-L die 's-middags worden verzorgd.

Project Drones

Er is vanuit vmbo scholen en praktijkonderwijs veel belangstelling voor ons nieuwe spelconcept Project Drones. Verschillende pilots gaan in 2020 draaien. U kunt met Sem van Geffen en mij in gesprek daarover tijdens de lunch of borrel.

 

Sander Welgraven

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sander is een ervaren dronepiloot met drone racen als achtergrond. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Graag maakt hij de mooiste opnames met de DJI Avata 2 en Mavic 3 Cine als favoriete toestellen.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen