Nu 20% korting op vliegles

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Ben je van plan om deze zomer ROC-light te regelen voor jouw eigen bedrijf? Pak dan een vliegles erbij, die voordelig geprijsd is in de komende maanden.

ROC-light

Kies uit onze online of klassikale variant. Het schriftelijk examen leg je in Duiven (bij Arnhem) af en dat kan deze zomer zelfs op afspraak.

Wanneer heb je ook al weer ROC-light nodig?

  • Je bent ondernemer bent of werkzaam voor een bedrijf
  • Je gebruikt de drone beroepsmatig en dus niet particulier
  • Het toestel is niet zwaarder is dan 4 kilogram
  • Er wordt niet gevlogen in no-fly zones

ROC-light is een bedrijfsvergunning. Je komt er als piloot met een toestel op te staan. De aanvraag doe je bij de ILT. In 2021 kun je nog onder ROC-light opereren.

Vliegles

Een uurtje, anderhalf uur of een dagdeel werken aan je vliegvaardigheid? Kies uit verschillende vlieglessen. Wij opereren buiten de CTR van Deelen. Met onze Phantom 4 kun je zowel in GPS als in ATTI mode oefenen. 

Pak onze korting op vliegles mee

Bij de ROC-light Online Leren of avondopleiding kun je één vliegles met 20% korting bijbestellen. Wil je nog vaker vliegen, neem dan met ons contact op. Dan maken wij een offerte op maat met nog méér voordeel.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen