Nog meer activiteiten in 2023

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Als lid van Drone Class Plus kun je meedoen met diverse activiteiten, die wij voor onze leden organiseren. In het komend halfjaar staat er veel op het programma. In deze blog lees je er alles over. 

Waarom excursies?

Afgelopen zaterdag 3 juni jl. organiseerden wij een excursie voor Drone Class Plus leden. We gingen naar Veur-Lent, het eiland van Nijmegen.

Enkele reacties van de deelnemers:

  • "Het was zeer geslaagd! Ik heb lekker kunnen vliegen en het was ook gezellig."
  • "Heel fijn dat we in een groep konden vliegen. Dan voel je je toch iets vrijer en heb je voor je gevoel wat minder last van eventuele omstanders."
  • "Kunnen jullie alsjeblieft meer van dit soort activiteiten organiseren?"

Naar aanleiding van deze feedback gaan wij de gelegenheid uitbreiden om samen met andere dronepiloten te vliegen. Het enige wat u hoeft te doen is lid te zijn van Drone Class Plus.

Excursie Vestingstad Heusden

Midden augustus gaan wij het Brabantse vestingstadje Heusden verkennen. Heusden heeft een historische stadskern en is een genot op zich om doorheen te wandelen. Het stadje biedt verschillende fotogenieke plekken.

Excursie Zandvoort aan Zee

Aan het eind van september a.s. strijken wij neer in één van de beroemdste badplaatsen van ons land. Zandvoort biedt strand, zee en... het Grand Prix circuit. Kom je mee de skyline van Zandvoort vastleggen?

Naast excursies organiseren wij nog meer activiteiten voor dronepiloten.

Samen vliegen

We verplaatsen onze BBQ van eind augustus naar het eerste weekend van september. In de middag is er eerst weer gelegenheid om op onze oefenlocatie in Duiven te vliegen. Je mag een eigen drone meenemen en/of vliegen met toestellen van Drone Class. Wij hebben o.a. een DJI Avata, Mavic 3 Cine, Mavic 3 Pro en Enterprise. Aansluitend zetten we onze barbecue aan op kantoor.

Ook eind oktober gaan we nog een keer samen vliegen.

Themamiddag: Nachtvluchten

Halverwege november staat er een nieuwe themamiddag gepland. Deze keer is het onderwerp 'Nachtvluchten'. In Nederland is het helaas verboden in de open categorie. Wij leggen uit hoe je in de specifieke categorie toch in het donker mag vliegen.

Cursussen

Daarnaast biedt Drone Class Plus online uitgebreide cursussen in het kader van fotografie, videografie en visuele inspecties. Dit gedeelte is individueel van aard en voorziet u van noodzakelijke basiskennis om alles uit uw toestel te halen.

Probeer Drone Class Plus de eerste maand gratis uit.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven