Kom naar de Marinedagen 2022

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Drone Class is van de partij tijdens de nationale Marinedagen 2022 in Den Helder met informatie en demonstraties.

Marinedagen 2022

In het weekend van 9 en 10 juli organiseert de Koninklijke Marine weer de bekende Marinedagen in Den Helder. Dit is een groot, publiekelijk evenement met spectaculaire demonstraties. Ook drones zullen tijdens deze editie niet ontbreken.

Dronetent

Op het terrein zijn wij te vinden in een tent van 20 bij 30 meter. Niet te missen dus, aangezien er buiten niet zo maar met drones gevlogen kan worden, vanwege CTR de Kooij en het nabije bemande luchtverkeer op het evenemententerrein. Op beide dagen verzorgen wij demonstraties. Hiervoor hebben wij verschillende partners uitgenodigd, die wij hieronder aan u voorstellen.

Helix Aerial Vision

Drone operator uit Arnhem, gespecialiseerd in luchtinspecties, 3D mapping en luchtfotografie. Op zaterdag 9 juli a.s. zal Wouter Edens meer vertellen over zijn bedrijf en is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

SpeedDrones

De webshop voor dronebouwers, die al sinds jaar en dag wordt gerund door Bart van Maarle uit Vught (bij 's-Hertogenbosch). Bart is bekend als drone racer, bouwer en parttime docent dronetechniek op het Summa College in Helmond. Ook Bart is aanwezig op zaterdag 9 juli a.s. in onze tent.

Motion Flow

Gespecialiseerd in cinewhoop video's: filmen in FPV (first person view) met zeer lichte drones (minder dan 250 gram) dwars over circuits en door gebouwen. Eigenaar Jelmer Poelsma is voormalig drone racer en je ziet hem in actie op zondag 10 juli a.s.

De Marinedagen 2022 starten overigens al eerder. Op donderdag 7 juli a.s. is de aftrap, speciaal voor alle mensen die hebben gediend onder Defensie.

Rotorlife

Eén van de bekendste gezichten en graag geziene drone piloten in de Nederlandse drone community is Johan 'van Geek'. Mede-oprichter van DroneZone Breda, race organisator en niet op de laatste plaats: liefhebber. Vandaar Rotorlife. Johan is onze begeleider op donderdag 7 juli a.s., tijdens Veteranendag. Let op, deze dag is niet publiekelijk toegankelijk.

Meer informatie

Komt u ook? Kijk hier voor meer informatie over de Marinedagen 2022

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven