Hardloopactie Bram

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Op één drone accu kun je geen 100 kilometer vliegen. Maar er is wel een drone piloot die deze afstand gaat proberen af te leggen binnen het tijdsbestek van één dag.

Zonder drone, ja!

Hardloopactie Bram

In het weekend van 2 en 3 oktober a.s. gaat de achttienjarige Bram van Norel uit Renkum proberen om binnen 24 uur maar liefst 100 kilometer hard te lopen. Een bijzondere prestatie - als het lukt - en waar in elk geval heel intensief getraind voor moet worden.

Bram kennen wij persoonlijk als een jonge sportieveling die in zijn vrije tijd ook graag met drones vliegt. Hij blijft zelf liever bescheiden over zijn initiatief, maar laat één ding duidelijk zijn: wij doen zijn actie zeker niet na! Dat hij meer kilometers gaat maken dan je met een gemiddelde drone kunt vliegen op een dag, vinden wij helemaal prachtig.

En nog beter: hij wil via zijn actie geld inzamelen voor een goed doel.

Oproep

Wij roepen iedereen op, particulieren en bedrijven, om deze bijzonder sportieve prestatie van Bram te ondersteunen. Dit kan middels een donatie. Het goede doel is de Voedselbank Neder-Veluwe en omstreken. Interesse? Wij kunnen je snel met Bram in contact brengen. Steun deze actie en geef wat je wilt, voor een vliegende start van deze jonge, hardlopende drone piloot.

Update

Bram heeft zijn sportieve prestatie met succes uitgevoerd en in totaal 2915 euro opgehaald voor het goede doel. Topper!

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven