Drone Class zet nieuwe stappen

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Het verhaal van Drone Class gaat verder. Nu we in het nieuwe systeem van EU verordeningen onze draai inmiddels hebben gevonden groeien we in 2021 door.

Verhuizing

Vanaf 1 mei a.s. heten wij onze klanten welkom op de Marketing 45. Een nieuw, modern onderkomen, langs de A12. Hier hebben wij alle ruimte om comfortabel met u te overleggen en klassikale opleidingen te verzorgen.

Samenwerking met DroneLand

Waarschijnlijk de bekendste specialist in Nederland voor de aanschaf en reparatie van drones is DroneLand. Voor het EU Dronebewijs en toestellen werken wij samen. Drone Class werkt ook met verschillende andere bedrijven en (re)sellers succesvol samen.

Italië 

Onze ambitie om in Europa overal (online) op te leiden steken wij niet onder stoelen of banken. Zodra de RDW buitenlandse aanvragen in behandeling kan nemen, starten wij direct in Italië met opleiden en examineren. Uiteraard in de Italiaanse taal. Online Leren, oftewel: Impara online.

Nieuwe webshop

Tot slot nog een verhuizing. Eind mei zult u in een nog betere omgeving uw opleiding of vliegles bij Drone Class kunnen aanschaffen. Wij zullen u gaan verrassen met een mooie, nieuwe webshop.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven

Relevante artikelen