Drone Class Plus: Community

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Ook in het voorjaar gaan we weer diverse fysieke activiteiten organiseren voor Drone Class Plus. Zodoende brengen wij dronepiloten met elkaar in contact.

Community

Onze community bestaat uit recreatieve en professionele dronepiloten die het leuk vinden om elkaar in het jaar zo nu en dan eens te treffen. Dit kan zijn tijdens vliegmiddagen, themamiddagen, een barbecue of excursie, die wij voor Drone Class Plus leden faciliteren.

Samen vliegen

Halverwege april gaan wij weer op de zaterdagmiddag met elkaar vliegen. Na ontvangst met koffie/thee op kantoor vertrekken we naar onze trainingslocatie in Duiven (bij Arnhem). Daar is de ruimte om met verschillende drones te vliegen en van elkaar te leren. Laagdrempelig, ontspannen en gezellig! 

Themamiddag

Donderdag 11 mei a.s. organiseren wij weer een nieuwe themamiddag, die deze keer in het teken zal staan van First Person View / Drone racen. Een perfect moment om met Sander eens de DJI Avata bij ons te komen ervaren.

Excursie

Begin juni pakken we onze spullen in voor een excursie naar het fotogenieke Nijmegen, waar we aan de rand van de Waal een geschikte vlieglocatie hebben gevonden. Hier kunt u genieten van de Nijmeegse skyline en samen met andere piloten proberen om deze goed in beeld te krijgen.

Exclusieve demo

Soms is er sprake van een buitenkansje, dat zich ad-hoc aandient. Woensdag 12 april a.s. kunt u bij ons in Duiven een live demo bijwonen van de DJI Dock. Deze drone-in-a-box is slechts op negen plekken in Europa te bewonderen.

Cursussen

Daarnaast biedt Drone Class Plus online uitgebreide cursussen in het kader van fotografie, videografie en visuele inspecties. Dit gedeelte is zelfstandiger van aard, maar voorziet u wel van noodzakelijke basiskennis om alles uit uw toestel te halen.

Probeer Drone Class Plus de eerste maand gratis uit.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven