Drone Class Plus: Het complete aanbod

Deze blog wordt aangeboden door Drone Class, jouw drone opleider voor vliegen in de open en specifieke categorie.

Ben je trotse bezitter van een drone, maar staat het toestel in een kast stof te happen? Wil je meer weten over hoe je mooie foto's en video's kunt maken? Heb je zin om samen met andere dronepiloten op stap te gaan? Dan is Drone Class Plus mogelijk iets voor jou. In deze blog leggen wij het uit.

Maak kennis met onze online cursussen en drone community!

Fotografie

Als je je nog niet zo in fotografie hebt verdiept, dan leer je in onze basiscursus stap voor stap hoe je handmatig foto's kunt maken. We beginnen allereerst met de meest voorkomende problemen.

Meest voorkomende problemen

Je leert wat de gouden driehoek is en hoe je met bijvoorbeeld het diafragma of de sluitertijd van de camera verschillende effecten in de opname kunt creëren.

Sluitertijd uitgelegd in Drone Class Plus

Ook nemen we je uitgebreid mee in het nabewerken van foto's, want daar is meestal zeker nog wat winst te behalen voor een mooi eindresultaat. Hieronder kun je alvast een videotutorial bekijken.

Drone Class Plus kun je veertien dagen uitproberen, zonder vast te zitten aan een abonnement.

Videografie

De cursus videografie bouwt verder op de principes van fotografie, maar nu gericht op het maken en monteren van bewegende beelden.

Ook gaan we in op populaire functies, zoals hyperlapse.

Hyperlapse uitgelegd in Drone Class Plus

We leggen het monteren van beelden uit in een aantal longplay videotutorials.

Visuele inspecties

Met drones kun je nog veel meer dan alleen foto's of video's maken.

Visuele inspecties uitgelegd in Drone Class Plus

Zo kun je met een drone bijvoorbeeld ook visuele inspecties en volumemetingen uitvoeren. Voor wie nieuwsgierig is naar hoe dit precies werkt, hebben wij een cursus over visuele inspecties met een uitgevoerde voorbeeldoperatie klaar staan.

Community: Samen vliegen

Elk kwartaal brengen wij Drone Class Plus leden bij elkaar om samen een middagje te vliegen op onze vliegleslocatie in Duiven. Hieronder zie je twee leden in actie.

Samen vliegen bij Drone Class Plus

Onze vliegplek is ideaal om te leren vliegen en functies uit te proberen, die je nog niet zo goed kent maar wel interessant vindt. Uiteraard onder onze begeleiding.

Community: Excursies

Ook gaan we samen op pad naar verrassende plaatsen in Nederland om het fotograferen en filmen in de praktijk te brengen. Er is eigenlijk niets leuker dan!

Excursies bij Drone Class Plus

Het voordeel van samen in een groepje vliegen is dat je in een ontspannen sfeer lekker bezig kunt zijn met je drone. Onze groep bestaat uit dronepiloten van alle leeftijden en uit alle windstreken.

Haal alles uit jouw toestel

Nog meer interessante zaken om te ontdekken:

  • Dronecentrum
  • Intro in de specifieke categorie
  • Community: BBQ en Themamiddagen
  • 25% korting op vliegles en praktijktraining

Wij heten je van harte welkom in onze community!

Benieuwd naar hoe je lid kunt worden van Drone Class Plus?

Lidmaatschap

Bij Drone Class Plus werken we met een jaar- en maandabonnement. Een jaarabonnement is het voordeligst. Je bent dan twaalf maanden lid voor vijftien euro per maand. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Weet je nog niet zo goed hoe lang je lid wilt blijven van onze community, dan kun je kiezen voor een maandabonnement. Na drie maanden kun je je abonnement opzeggen.

Je ontvangt, hoe dan ook, de eerste maand gratis bij Drone Class Plus!

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven