Bestellen gaat nu nog gemakkelijker

In de afgelopen maand hebben we veel nieuwe deelnemers verwelkomt voor de opleidingen van het EU Dronebewijs. Bestellen is nu nog gemakkelijker.

Alleen het Basiscertificaat A1-A3

Veel mensen starten met het basiscertificaat. Het is een goede manier om te bekijken of uw opleiding bij Drone Class bevalt.

De bundel A1-A3 met A2

U kunt er ook voor kiezen om meteen het aanvullende certificaat A2 mee te bestellen. Dit is de bundel A1-A3 met A2. Wel zo gemakkelijk en snel!

Het aanvullende certificaat A2 'los'

Dit is handig voor als u besluit om verder te willen gaan na het basiscertificaat of dit certificaat al elders heeft gehaald. Het aanvullende certificaat is nodig als u met uw toestel (max. 2 kilo) in bebouwde omgeving wilt vliegen.

Uiteraard heeft u eerst het basiscertificaat A1-A3 nodig.

Identificeren met iDIN

Drone Class maakt vanaf nu ook gebruik van iDIN, een initiatief van de banken in Nederland om je snel en gemakkelijk te identificeren. Uiteraard zitten hier geen kosten aan vast voor onze deelnemers.

Eerste reacties van cursisten

Op onze productpagina kunt u de eerste reviews lezen, die zijn geplaatst door onze klanten om een indruk te krijgen van de online opleiding en service.

Sem van Geffen

Mede-eigenaar Drone Class B.V.

Over de auteur

Sem is een ervaren trainer/ontwikkelaar, met drones als voornaamste interesse. Hij heeft RPA-L en het EASA STS theorie certificaat. Zijn specialisme is EU luchtvaartwetgeving en buiten vliegt hij graag met de DJI Mavic 3 Enterprise.

We keep you posted

Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij houden je op de hoogte van al het drone nieuws en feiten.

Inschrijven